Menu

Ingredienser

+

Morotspudding

  • Potatis, skalad 2.4 kg
  • Morot 700.0 g
  • Ägg, färska 360.0 g
  • Mjölk 400.0 ml
  • Dillfrö 14.0 g
  • Salt 12.0 g
  • Socker 12.0 g
  • Lök, gul 600.0 g
  • Smör, osaltat 500.0 g
  • Cream 35% (whipping, etc.) 250.0 ml

Fänkålssallad


En vegetarisk variant på laxpudding. Lättgravad morot får ersätta laxen och dillfrö ger den rätta smaken.

...

Förberedelser

  1. Morotspudding

    • Koka och skiva potatisen. Skala, grovriv och stek moroten.
    • Blanda ägg,grädde, mjölk, dillfrö, salt och socker. Varva potatis, morot och lök i en form. Häll på äggstanningen. Grädda i ugn 180 grader i 1 timme och 20 minuter.
    • Skira smöret.
  2. Fänkålssallad

    • Skiva fänkålen tunt. Strimla äpple.
    • Blanda fänkål och äpple med HELLMANN’S Citrus Vinaigrette.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny