Menu

Ingredienser

+

Pho buljong

Nudlar

  • Nudlar, ris 800.0 g

Vid servering

  • Nötkött, tillagat strimlat 750.0 g
  • Lök, strimlad 150.0 g
  • Böngroddar 222.0 g
  • Garnityr:
  • Basilika, thai 20.0 g
  • Lök, rostad 100.0 g

Pho, som uttalas fuh, är en nudelsoppa som många anser vara Vietnams nationalrätt. Hemligheten bakom soppan är alltid den smakrika buljongen. Den serveras som frukost, lunch eller middag, och ofta som gatumat. Här ett recept på pho med nötkött.                                                                                                            

...

Förberedelser

  1. Pho buljong

    • Häll vatten, Knorr Brun Kalvfond och lök i en kastrull. Tillsätt socker, kanel, stjärnanis och nejlikor. Klicka ner Knorr PROFESSIONAL kryddpuréer. Koka upp, sänk värmen till låg och låt sjuda 30 minuter.
    • Sila av buljongen i en ren kastrull, koka upp och fortsätt att sjuda.
  2. Nudlar

    • Tillaga risnudlarna efter anvisning på förpackningen.
  3. Vid servering

    • Arrangera nudlar, böngroddar, färsk lök och kött i skålar. Slå den heta buljongen över nudlarna och köttet.
    • Servera rostad lök och thaibasilika i skålar att toppa med.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny