Menu

Ingredienser

+

Gör så här

  • Fläskkarré 2.0 kg
  • Salt 1.0 msk
  • Morötter 250.0 g
  • Lök, gul grov hackad 300.0 g
  • Vitlök, klyfta skivade 5.0 stk
  • Chili, röd 1.0 stk
  • Svartpeppar hel 1.0 msk
  • Vitpeppar hel 1.0 msk
  • Cayennepeppar 1.0 msk
  • Vitlökspulver 0.5 msk
  • Lökpulver 0.5 msk
  • Timjan, torkad 1.0 msk
  • Senap, engelsk (Coleman's) 0.5 msk
  • Fänkål, hela frön 0.5 msk
  • Oregano, torkad 0.5 msk
  • Kummin hel 0.5 msk
  • Chili, Ancho pulver 1.0 msk
  • Socker, farin 0.5 msk
  • Till Servering
  • BBQ sås
  • Bröd, Tortilla

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Denna enkla variant på pulled pork är gjord på fläskkarré och här kryddad med vår cajun rub. Resultat blir perfekt mört och saftigt, servera gärna köttet som här med ljumma tortillas.

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Gör rub genom att mala hela kryddor och blanda med övriga kryddor samt Knorr Skinkbuljong.
    • Salta karrén och täck med rub, låt köttet dra i 30 minuter och slå in det tillsammans med grönsaker i folie. Tillaga i ugn vid 80 grader med halvöppet spjäll i 12 timmar.
    • Ta köttet ur ugnen, låt dra i 30 minuter och dra isär med två gafflar. Mosa grönsakerna och smaksätt med dessa, steksky och BBQ sås efter smak, servera köttet i varma majstortillas.
        
Produkter
Recept
Favoriter
Meny