Menu

Ingredienser

+

Rödbetor

  • Margarin, flytande 50.0 g
  • Rödbetor 1.5 kg
  • Steklök 200.0 g
  • Champinjoner, delade 200.0 g

Sås


Det här receptet på klassikern i det franska köket, Coq au vin, omvandlas till en fantastisk vegansk rätt. Den härliga färgen på rödbetorna och den robusta smaken passar perfekt till långkok. Passar för veganer.

...

Förberedelser

  1. Rödbetor

    • Vänd rödbetorna i matfett i ett bläck.
    • Stek dem vid 160 grader i 45 min.
  2. Sås

    • Bryn löken och svampen iflytande margarini kastrull i cirka 10 minuter.
    • Tillsätt vattnet rödvinet och rödbetssaften. Låt koka i 10 minuter.
    • Tillägg resten av såsingredienserna och låt koka upp.
  3. Grytan

    • Tillägg de mogna rödbetorna och låt grytan småkoka i ytterligare 20 minuter.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny