Menu

Ingredienser

+

Rött ris med bacon och collard greens


Detta är en typisk rätt från det amerikanska ”Low Country”-köket som är inspirerat av såväl det franska, spanska, engelska som afrikanska köket. Chutney, pickles och aromatiska kryddor är en del av köket till vilket samtliga av köken ovan bidragit. Köket har en god balans mellan de olika nyanserna i maten med respekten bevarad för historien.

...

Förberedelser

  1. Rött ris med bacon och collard greens

    • Stek baconet krispigt och lyft upp det ur stekpannan med en hålslev och låt fettet ligga kvar.
    • Stek lök, grönkål och Knorr Professional Vitlök kryddpuré lite mjukt i baconfettet.
    • Tillsätt ris, vatten, Knorr Oxfond och Knorr Tomatino. Låt småkoka under lock i cirka 20 minuter.
    • Lägg upp i en skål och strö över bacon och persilja.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny