Ingredienser
Rostad spetskål med svartrotscrème och rostade solroskärnor
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Rostad spetskål
Spetskål
/kg
2.0 kg
0%
Oregano, färsk
/kg
20.0 g
0%
Olja, oliv
/kg
50.0 g
0%
Knorr Kryddpasta Bouquet de Provence 2 x 340 g
/g
200.0 g
0%
Salt
/g
12.0 g
0%
HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L
/ml
250.0 ml
0%
Svartrotscrème
Svartrot
/kg
800.0 g
0%
Lök, tärnad
/g
200.0 g
0%
Vin, vitt
/dl
100.0 ml
0%
Smör
/kg
100.0 g
0%
Cream 35% (whipping, etc.)
/l
200.0 ml
0%
Avslutningsvis
Solrosfrön
/g
100.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Rostad spetskål
-
Spetskål 2 kg
-
Oregano, färsk 20 g
-
Olja, oliv 50 g
-
Salt 12 g
Svartrotscrème
-
Svartrot 800 g
-
Lök, tärnad 200 g
-
Vin, vitt 100 ml
-
Smör 100 g
-
Cream 35% (whipping, etc.) 200 ml
Avslutningsvis
-
Solrosfrön 100 g