Menu

Ingredienser

+

Dressingen

Sumak rödlök

  • Rödlök, tunt skivad 240.0 g
  • ., saften av 1.0 st
  • Sumak 10.0 g
  • Olja, oliv 15.0 g
  • Salt 5.0 g
  • Svartpeppar, nymalen

Tabbouleh

  • Bulgurmed hackade rostade nudlar 200.0 g
  • Tomater, fint tärnad 100.0 g
  • Gurka, fint tärnad 200.0 g
  • Persilja, hackad 40.0 g
  • Koriander, färsk hackad 40.0 g
  • Mynta, blad färsk hackad 20.0 g
  • .saft, färsk 1.0 dl
  • Chili, röd urkärnad och fint hackad 1.0 stk
  • Olja, oliv 0.5 dl
  • Salt 10.0 g

Picklad rödkål

  • Rödkål, skivad 200.0 g
  • Vatten 3.0 dl
  • Socker 2.0 dl
  • WINBORGS Ättiksprit 12% , 8 x 0,5 L 1.0 dl

Vem gillar inte Shawarmakebab? I det här receptet kompletteras såsen av det kryddade köttet och de autentiska och fräscha salladstillbehören. En perfekt lunch som ingen kan motstå!

...

Förberedelser

  1. Dressingen

    • Blanda ingredienserna och smaka av med salt.
  2. Sumak rödlök

    • Vänd samman sumak, salt och tunt skivad rödlök, blanda ordentligt och smaka av med olivolja och citron saft efter smak.
  3. Tabbouleh

    • Förbered bulgurn enligt anvisningarna på förpackningen och låt den svalna. Blanda ingredienserna och smaka av med citron, salt och peppar.
  4. Picklad rödkål

    • Lägg skivad rödkål i en burk. Koka upp vatten, socker och ättika, sjuda tills sockret har lösts upp. Slå lagen över rödkålen och förslut. Pickla i 24 timmar före användning.
  5. Vid servering

    • Stek kebabköttet och krydda med kebabkrydda, servera tillsammans med tillbehör.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny