Menu

Ingredienser

+

Svamptartar

Till servering

  • Smörgåskrasse 32.0 g
  • Pepparrot 33.0 g
  • Nyriven

Enkelt, festligt och fenomenalt gott. Om man är en svampälskare, det vill säga.

...

Förberedelser

  1. Svamptartar

    • Stek shiitaken gyllenbrun i rapsolja. Låt svalna och hacka den sedan grovt. Vänd upp den i en skål tillsammans med sesamolja, soja, fint hackad picklad lök samt salt och peppar.
    • Skiva champinjonerna tunt.
    • Blanda HELLMANN’S med Knorr Svampfond. Häll upp i en dressingflaska.
  2. Till servering

    • Fördela svamptartaren på 10 tallrikar. 
    • Toppa med den skivade champinjonen.
    • Rippla över majonnäsen och garnera med smörgåskrasse och riven pepparrot.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny