Ingredienser
Vintertabbouleh
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Vintertabbouleh
Vatten
/dl
1.0 l
0%
Knorr Svampfond, koncentrerad 6 x 1L
/g
20.0 g
0%
Bulgur
/kg
200.0 g
0%
Champinjoner, skivade
/g
300.0 g
0%
KNORR Svampfond, koncentrerad 6 x 1L
/g
5.0 g
0%
HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L
/ml
80.0 ml
0%
Fänkål, strimlad
/g
100.0 g
0%
Kastanjer, tillagade
/g
50.0 g
0%
Spenat
/kg
111.0 g
0%
bladpersilja, grovt hackad
/g
100.0 g
0%
Lök, skivad
/g
50.0 g
0%
Salt och peppar
/g
0.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Vintertabbouleh
-
Vatten 1.0 l
-
Bulgur 200.0 g
-
Champinjoner, skivade 300.0 g
-
KNORR Svampfond, koncentrerad 6 x 1L 5.0 g
-
Fänkål, strimlad 100.0 g
-
Kastanjer, tillagade 50.0 g
-
Spenat 111.0 g
-
bladpersilja, grovt hackad 100.0 g
-
Lök, skivad 50.0 g
-
Salt och peppar