Menu

Ingredienser

+

Vitkålsboeuf

Potatispuré

  • Smör, osaltat 100.0 g
  • Mjölk, färsk 400.0 g
  • Potatis, skalad 1.6 kg

Kan man verkligen göra ”boeuf ”på rostad vitkål i stället för kött? Absolut! Faktum är att den är förvillande lik originalet i fråga om smak. Prova själv!

...

Förberedelser

  1. Vitkålsboeuf

    • Skala och grovtärna rotselleri, lök, champinjoner och vitkål.
    • Bryn till fin färg. Slå på vatten, fonder och kryddor.
    • Koka tills rotsellerin är mjuk.
    • Red av med MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse och smaka av med vinäger, salt och peppar.
  2. Potatispuré

    • Koka potatisen.
    • Sila av kokvattnet och vispa upp potatisen med smör, mjölk och salt.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny