Ingredienser
Frusen halloncheesecake
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Botten
Socker, florsocker
/kg
95.0 g
0%
Mandelmjöl
/kg
30.0 g
0%
Vetemjöl
/g
250.0 g
0%
Ägg, färska
/g
60.0 g
0%
Vaniljstång
/st
1.0 st
0%
Salt
/g
1.0 g
0%
Smöreller margarin
/kg
150.0 g
0%
Fyllning
Gelatin, blad
/st
2.0 st
0%
Choklad, vit
/kg
150.0 g
0%
Hallon, puré
/kg
100.0 g
0%
Socker
/kg
90.0 g
0%
Ägg, färska
/g
180.0 g
0%
Cream 35% (whipping, etc.)
/l
200.0 ml
0%
Cream cheese
/g
250.0 g
0%
Garnering
Hallon, färska
/g
200.0 g
0%
Blommor, ätliga
/g
10.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Botten
-
Socker, florsocker 95.0 g
-
Mandelmjöl 30.0 g
-
Vetemjöl 250.0 g
-
Ägg, färska 60.0 g
-
Vaniljstång 1.0 st
-
Salt 1.0 g
-
Smöreller margarin 150.0 g
Fyllning
-
Gelatin, blad 2.0 st
-
Choklad, vit 150.0 g
-
Hallon, puré 100.0 g
-
Socker 90.0 g
-
Ägg, färska 180.0 g
-
Cream 35% (whipping, etc.) 200.0 ml
-
Cream cheese 250.0 g
Garnering
-
Hallon, färska 200.0 g
-
Blommor, ätliga 10.0 g