Menu

Ingredienser

+

Crème Brûllée

Vid servering

  • Socker, rör 50.0 g

En meny-dessert klassiker som här smaksätts med ljuvligt aromatiska kaffebönor, serveras bäst med en spröd söt yta omedelbart efter karamelliseringen  

...

Förberedelser

  1. Crème Brûllée

    • Koka upp grädde, mjölk, kaffebönor och kardemummakärnor vid moderat värme, sjud i några minuter. Ställ åt sidan och låt gräddmjölken dra i 30 minuter.
    • Blanda CARTE D´OR Crème Brûlée, torrvara med en del av gräddmjölken, tillsätt därefter gräddmjölken i en gryta. Sjud alltsamman vid moderat värme i 2 minuter under konstant omrörning.
    • Sila från kardemumma och kaffebönor. Portionera därefter Crème Brûléen och låt dem stelna i kylen.
  2. Vid servering

    • Ta desserterna ur kylen ca 30 minuter före servering. Strö rörsocker över och karamellisera dem med en gasolbrännare. Serveras omgående!
Produkter
Recept
Favoriter
Meny