Menu

Ingredienser

+

Gör så här

  • Cream 35% (whipping, etc.) 300.0 ml
  • Äggula 65.0 g
  • CARTE D'OR Karamelltopping 6 x 1 kg 150.0 g
  • Salt 2.0 g
  • Äggvita 120.0 g
  • Knorr Texture 6 x 1 kg 30.0 g
  • Arrakarom 70.0 g

Vid servering

  • Cream 35% (whipping, etc.) 100.0 ml

Denna karamellfromage är lätt och luftig och enkel att göra, räkna 50 g mousse per person.

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Vispa vispen fluffig.
    • Vispa äggulan tillsammans med salt och 50g CARTE DÒR Karamelltopping till fast skum.
    • Vänd samman ägg med visp.
      Vispa äggvitan och tillsätt 50 g CARTE DÒR Karamelltopping succesivt, stanna maskinen rör i Knorr Texture och fortsätt att vispa tillsskummet blir fast..
    • Vänd samman äggvitan med vispen och smaksätt med arrakarom samt ytterligare CARTE DÒR Karamelltopping.
    • Fördela fromagen i glas och kyl i två timmar före servering.
  2. Vid servering

    • Dekorera med CARTE DÒR Karamellsås och vispad grädde.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny