Menu

Ingredienser

+

Karamellpudding

  • Mjölk, lättmjölk 800.0 ml
  • CARTE D'OR Karamelltopping 6 x 1 kg 160.0 g
  • Knorr Texture 6 x 1 kg 60.0 g

Denna mumsiga pudding går snabbt att svänga ihop, kyl den väl före servering.

...

Förberedelser

  1. Karamellpudding

    • Blanda CARTE D’OR Karamelltopping med rumstempererad lättmjölk. Vispa i Knorr Texture och låt stå i 5 minuter.
    • Häll upp vätskan i passande portionsskålar och kyl det till helt fast konsistens.
    • Servera skålarna eller häll upp det försiktigt på en tallrik.
    • Tips: Om mjölken är för kall, går det att lösa med att värma lite extra mjölk och tillsätta Knorr Texture. Blanda det i den övriga massan och vispa till du uppnår passande konsistens.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny