Menu

Ingredienser

+

Förberedelse


Läckra hårdkokta ägghalvor där äggulan blandats upp med majonnäs och andra smaksättare som äppelcidervinäger, chili, gräslök och paprika

...

Förberedelser

  1. Förberedelse

    • Koka upp vatten i en kastrull och lägg ner äggen och koka i 8-10 min.
    • Hacka grässlök och blanda med majonnäs i en liten skål.
    • Skölj äggen i kallt vatten, skala och dela dem.
    • Ta ur äggulan och lägg i en skål. Lägg äggvitehalvorna på en tallrik och ställ i kylen.
    • Mosa äggulan med en gaffel och blanda med majonnäsen, äppelcidervinägern och Tabascon.
    • Tillsätt grässlöken och blanda. Smaka av med salt och peppar.
    • Fyll en spritspåse med röran och spritsa ner i äggvitorna. Sprinkla lite rökt paprika-pulver på toppen.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny