Menu

Ingredienser

+

Morotstartar med kycklingfond smaksatt med brynt smör

  • Morot 100.0 g
  • Smör, osaltat 100.0 g
  • Citron,zest 5.0 g
  • Timjan 3.0 g
  • Salt 2.0 g
  • Salvia, färsk 20.0 g
  • Bovete, krossat 30.0 g
  • Knorr Professional Kycklingfond 8 x 1 L 200.0 ml

En morotssnack som också passar bra som förrätt.

...

Förberedelser

  1. Morotstartar med kycklingfond smaksatt med brynt smör

    • Lägg de skalademorötterna i en vacuumpåse med hälften av smöret, citronzest, timjan och salt.
    • Ånga på 85 grader i ca 1,5 timme.
    • Lått morötterna svalna och mixa grovt.
    • Bryn resterande smör i en panna, dra av pannan och lägg i salvian, låt den influeras i smöret ca 15 minuter sila sedan av smöret. Blanda brynta smöret med Knorr Professional Kycklingfond.
    • Rosta bovetet tills den fått fin färg
    • Blanda morötterna med det brynta smöret och lägg upp. Toppa med rostat bovete.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny