Menu

Ingredienser

+

Till gurkan

  • Gurka, skalad 250.0 g
  • Gurka 250.0 g
  • Knorr Texture 6 x 1 kg 50.0 g
  • WINBORGS Ättiksprit 12% , 8 x 0,5 L 20.0 g
  • Socker 10.0 g
  • Salt 2.0 g

Ättikslagen


Pressgurka  är ett omtyckt tillbehör till några av våra, husmanskost klassiker, här en variant för patienter med dysfagi.

...

Förberedelser

  1. Till gurkan

    • Skär ner gurkan och mixa lät med socker och ättika.
    • Tillsätt Knorr Texture och mixa ytterligare i 2 minuter.
    • Smaksätt med en aningen salt.
  2. Ättikslagen

    • Koka upp ättika, socker och vatten och red av med MAIZENA Tapioka.
    • Låt svalna.
    • Tillsätt persilja och fint malen vitpeppar.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny