Menu

Ingredienser

+

Rotselleripuré med oxfond och dragonolja

  • Rotselleri, tärnad 429.0 g
  • Cream 35% (whipping, etc.) 200.0 ml
  • Dragon, färsk 29.0 g
  • Persilja, blad 20.0 g
  • Rapsolja 200.0 g
  • Knorr Professional Oxfond 8 x 1 L 300.0 ml

En god selleripuré som lyfts upp av oxfond och dragon.

...

Förberedelser

  1. Rotselleripuré med oxfond och dragonolja

    • Koka rotsellerin i grädden, mixa slät och smaka av med salt.
    • Mixa dragon, persilja och rapsolja och sila av i kaffefilter.
    • Lägg en klick rotselleripuré på en tallrik och gör en liten grop i den. Värm Knorr Professional Oxfond och häll i gropen. Droppa lite dragonolja i fonden.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny