Menu

Ingredienser

+

Chili relish

Chilisalt till burgare och pommes

  • Salt, fint 30.0 g
  • Chilipulver rökt 4.0 g
  • Cayennepeppar 2.0 g
  • Paprikapulver 4.0 g
  • Lökpulver 2.0 g

Rökt chilimajonnäs

Vid servering


Som the Vegetarian Butcher själv skulle presentera det är intemålet att ersätta, utan snarare att överträffa köttet. I den härburgaren slänger vi på en sötstarksyrlig jalapeñopickles och rökt chilimajonnäs.

...

Förberedelser

  1. Chili relish

    • Hacka ner jalapeño och paprika. Koka upp vinäger, socker, salt och senapsfrön. Lägg i paprika, jalapeño och lök. Koka på medelhög värme tills all vätska kokat in. Lägg i burk och kyl. För lite hetta? addera hotsauce eller tabasco
  2. Chilisalt till burgare och pommes

    • Blanda samtliga ingredienser.
  3. Rökt chilimajonnäs

    • Blanda samtliga ingredienser.
  4. Vid servering

    • Duscha burgarna lätt med matolja och grilla/stek i 6 minuter, vänd burgarna kontinuerligt.
    • Garnera med sallad, chili, cheddar, bröd samt övriga tillbehör.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny