Menu

Ingredienser

+

Step 2

Chilisalt krydda

  • Salt 30.0 g
  • Chilipulver, rökt
  • Cayennepeppar
  • Paprikapulver
  • Lökpulver

Rökt chilimajonnäs

Vid servering


Som the Vegetarian Butcher själv skulle presentera det är inte målet att ersätta, utan snarare att överträffa köttet. I den här burgaren slänger vi på ensöt, stark och syrlig jalapeñopickles och rökt chilimajonnäs.

...

Förberedelser

  1. Chili relish

    • Hacka jalapeño och paprika.
    • Koka upp äppelcidervinäger, socker, salt och senapsfrön.
    • Tillsätt paprika, jalapeño och lök.
    • Sjud vid moderat värme tills all vätska nästan har kokt in.
    • Kylner och förvara i kylskåp. Om relishen saknar hetta, krydda med “hot sauce” som exemplvis tabasco.
  2. Step 2

  3. Chilisalt krydda

    • Blanda samtliga ingredienser.
  4. Rökt chilimajonnäs

    • Blanda samtliga ingredienser.
  5. Vid servering

    • Grilla, smasha eller stek burgarna i lite olja, vänd burgarna kontinuerligt och krydda med chili salt.
    • Montera burgarna med sallad, kryddor, cheddar, chili och rostade hamburgerbröd.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny